TATOEAGE VERWIJDEREN

Bij DermaMed beschikt onze huidtherapeut over de nodige expertise om ongewenste zwarte en meerkleurige tatoeages effectief en veilig te verwijderen met behulp van de Nd-YAG Laser. Deze geavanceerde laserbehandeling maakt gebruik van verschillende golflengtes, waardoor zowel zwarte als gekleurde tatoeages behandeld kunnen worden.
Bij het verwijderen van tatoeages met Nd-YAG laser worden bundels met een hoge lichtintensiteit gericht op de huid. Dit proces zorgt ervoor dat de inkt in de tatoeage in kleine deeltjes wordt afgebroken. In de weken na de behandeling worden deze kleine inktdeeltjes geleidelijk afgevoerd door het lymfesysteem van het lichaam. Hierdoor wordt de tatoeage geleidelijk lichter van kleur en neemt deze in intensiteit af.
Het aantal benodigde behandelingen kan variƫren, afhankelijk van factoren zoals de grootte, kleur en diepte van de tatoeage. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Als u graag een ongewenste tatoeage wilt laten verwijderen, nodigen we u uit om een consult afspraak bij DermaMed in te plannen.