PMU VERWIJDEREN

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw oude of onjuist geplaatste permanente make-up te verwijderen, dan bent u bij huidkliniek DermaMed aan het juiste adres!
Met behulp van gespecialiseerde lasers, zoals de Nd:YAG 1064nm laser of de picoseconde laser, kan het pigment in de huid selectief worden afgebroken. De laser zendt geconcentreerde lichtpulsen uit die het pigment in kleine deeltjes fragmenteren. Deze deeltjes worden vervolgens geleidelijk door het lichaam opgeruimd.
Het aantal benodigde behandelingen kan variƫren, afhankelijk van factoren zoals het type pigment, de inbrengdiepte van de pigmenten en de individuele reactie van de huid. Meestal zijn er meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.
We begrijpen dat het verwijderen van permanente make-up een belangrijke beslissing is, en we streven ernaar om u de best mogelijke resultaten te bieden. We zullen ook zorgen voor nazorgadvies om ervoor te zorgen dat uw huid goed herstelt na de behandeling.

We raden u aan om een consult te plannen met onze huidtherapeut om een persoonlijk behandelplan te bespreken.