DERMAMED HUIDPRODUCTEN

DermaMed Skin & Laser Clinic vindt dat de basis voor het slagen van elke huidbehandeling al bij de huidverzorging begint.
Het is belangrijk dat de huid goed is voorbereid op de behandeling, zodat de huidtherapeut kan inschatten hoe de huid zal reageren op bijvoorbeeld een peeling. Daarom bieden wij tijdens het consult een persoonlijk plan aan met passende huidverzorgingsproducten.
Soms kunnen alleen de juiste producten al een groot verschil maken voor de conditie van de huid. Het is belangrijk om de behandeling en de producten als een geheel te zien, omdat ze elkaar versterken om het gewenste resultaat te bereiken.
Bij onze kliniek hebben we ervoor gekozen om te werken met het merk DERMASENCE. Dit merk heeft Green Science als visie. DERMASENCE maakt dus gebruik van de kracht van de natuur voor een doeltreffende en verdraagzame medische huidverzorging. Daarbij wordt de oude wijsheid van de natuurgeneeskunde met de nieuwste bevindingen van de wetenschap gecombineerd.
DermaMed Skin & Laser Clinic kiest voor Heliocare SPF 50+ als zonbescherming voor haar klanten. Helioscare beschikt over een huidverzorgingsformule die een hoge breedspectrumbescherming PA++++ tegen vier soorten straling biedt: UVA, UVB, zichtbaar licht (inclusief blauw licht van beeldschermen) en IR-A.
De producten van Heliocare bevatten foto-immunotechnologie verkregen uit varenextracten en een drievoudig anti-agingcomplex om tekenen van huidveroudering door de zon te voorkomen en te corrigeren. Het product heeft een lichte textuur, is geschikt voor alle huidtypes, en is niet-comedogeen. Tevens is het water- en zweetbestendig en irriteert het de ogen niet.