PEELINGS

Een peeling is een behandeling waarbij een vloeistof met actieve ingrediënten op dehuid wordt aangebracht om op gecontroleerde wijze een dun laagje huid teverwijderen. Dit resulteert in een verbeterde huidstructuur. De werkzame stoffen inde peeling stimuleren ook de cellen in de diepere huidlagen, waardoor de huidveroudering vertraagd wordt. Ze bevorderen de productie van collageen en elastine, egaliseren de huid en verminderen onvolkomenheden. Bovendien kunnen fijne lijntjes, littekens, acne en pigmentatieproblemen zichtbaar verminderen of zelfs verdwijnen.
Een gezichtspeeling kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het kan worden ingezet bij acne en acne littekens, rosacea, zwangerschapsmasker, lichte en donkere pigmentvlekken, een rokershuid, fijne lijntjes en rimpels, roodheid, onregelmatigheden, littekens, grove poriën, een droge huid, door de zon beschadigde huid, vermoeide huid, doffe huid en huidveroudering.
Het resultaat van een peeling is een gladdere huid, een gezondere huidskleur, een betere en fijnere huidstructuur en een verbeterde hydratatie van de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid de werkstoffen uit verzorgingsproducten zoals crèmes, serums en maskers beter kan opnemen.