HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

Wil je graag van ongewenste huidbultjes af voor een gladde en egale huid? Met behulp van de elektrocoagulatie kunnen goedaardige huidbultjes zoals steelwratjes (fibromen), ouderdomswratten (verruca seborroica), cholesterolophopingen rondom de ogen (xanthelasma), kersenangiomen, talgklierhyperplasieen (vergrote talgklieren), en andere verheven plekjes snel en veilig worden verwijderd.
Elektrocoagulatie maakt gebruik van een puntige elektrode waarmee de plekjes nauwkeurig kunnen worden behandeld, zonder schade aan te brengen aan de gezonde huid eromheen. Dit betekent dat er geen littekens of bloedingen ontstaan.
Tijdens de behandeling wordt er warmte ontwikkeld in de elektrode, waardoor het huidbultje direct verschrompelt zodra het wordt aangestipt.
Het effect van de behandeling is over het algemeen zeer effectief, waarbij de bultjes vaak al na één behandeling verdwijnen.
Na de behandeling kan de huid rood worden en kan er een korstje ontstaan, welke binnen 5 tot 10 dagen vanzelf afvalt (afhankelijk van de grootte). Hierdoor verdwijnt de verhevenheid van de huid. Indien gewenst kunnen wij je adviseren over de juiste nabehandelingscrème om het herstel van de beschadigde huid te versnellen.
Het is mogelijk dat een behandeling van verheven bultjes met medische indicatie in het gelaat vergoed wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering. DermaMed is erkend door alle zorgverzekeraars, dus informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.