OVER ONS

Wij zijn dermamed skin & laser clinic

DermaMed SLC is een huidtherapie praktijk gericht op cosmetisch en medische huidverbetering. Bij ons staan expertise en kwaliteit hoog in het vaandel en daarom is onze huidtherapeut aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici, wat getuigt van onze professionaliteit en toewijding aan kwaliteitszorg.

  • Laser ontharen
  • Led therapie
  • Pigment laser
  • Dermapen 4
  • Chemische peeling

Waarom kiezen voor dermamed skin & laser clinic?

Bij onze kliniek kunt u rekenen op eerlijk en professioneel advies, waarbij uw tevredenheid voorop staat. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur om de beste zorg te kunnen bieden. Onze huidtherapeut is lid van een beroepsvereniging en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door regelmatige bijscholing. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke pijlers binnen onze kliniek. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te leveren en hebben oog voor de individuele behoeften van onze cliënten. Daarnaast bieden we voldoende gratis parkeergelegenheid, zodat u gemakkelijk bij ons kunt komen.

Contact
Voor Na
KOESTEREN VAN NATUURLIJKE SCHOONHEID EN GEPERSONALISEERDE VERZORGING

Onze filosofie

In het hart van onze filosofie ligt de overtuiging dat elke persoon het verdient om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in zijn eigen huid. We streven ernaar om natuurlijke schoonheid te verbeteren en verschillende huidproblemen aan te pakken met persoonlijke zorg en op maat gemaakte behandelplannen. Onze holistische aanpak omvat zowel cosmetische als medische aspecten van huidverzorging, waardoor we uitgebreide oplossingen kunnen bieden voor een breed scala aan aandoeningen.

Voor Na

De mensen achter Dermamed skin & Laser Clinic

Serena Mansoor

Serena Mansoor is een huidtherapeut en tevens de eigenaarse van DermaMed Skin & Laser in Hilversum. Zij is in 2018 als huidtherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Door meerdere jaren werkervraringen bij verschillende klinieken heeft zij ervaring opgedaan in huid-en lasertherapie en groeide haar passie steeds verder.

De passie voor huidtherapie zit bij haar in het centraal stellen van de patiënt in alle opzichten en de goede communicatie vanaf de eerste kennismaking.

Praktijk

DermaMed Skin & Laser Clinic

is gevestigd in multidisciplinaire praktijk waarbij verschillende specialismen als cosmetisch artsen, fysiotherapeuten en diëtist, werken. We werken met toonaangevende merken en geavanceerde apparatuur in de branche om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Samen met u streven we naar het beste resultaat voor uw huid. Als u nieuwsgierig bent naar wat uw jouw huid kan betekenen, nodigen we u uit om een afspraak te maken. We staan klaar om u e helpen en te adviseren.