LED Therapie

LED ( Light Emitting Diode) therapie is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van verschillende kleuren LED-licht om huidproblemen aan te pakken en de algehele huidgezondheid te verbeteren. Deze therapie is populair vanwege de effectiviteit en de afwezigheid van herstelperiode.

Hoe werkt LED-therapie bij huidproblemen?

LED-therapie werkt door specifieke golflengten van licht in de huid te laten doordringen. Het kan bij de volgende indicaties worden ingezet: Acne, acne-littekens, fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, zonnevlekken, rosacea en roodheid en algehele huidverjonging.

Rood licht wordt ingezet bij het verminderen van ontstekingen, verbeteren van de bloedcirculatie en de productie van collageen en elastine. Het is effectief voor anti-aging behandelingen en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Baluwe licht heeft antibacteriële eigenschappen en is vooral effectief tegen acne. Het doodt de bacteriën die acne veroorzaken en helpt de talgproductie te reguleren.

Niet-invasief: Geen naalden, incisies of pijnlijke procedures.

Geen hersteltijd:
Patiënten kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten.
Geschikt voor alle huidtypen: Veilig voor alle huidtinten en -typen.

Geen bijwerkingen:
In tegenstelling tot sommige medicinale behandelingen, veroorzaakt LED-therapie geen bijwerkingen zoals uitdroging of irritatie.

Een behandeling met LED licht duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Uw ogen worden beschermd met een bril in verband met de gebruikte golflengte van het licht. Afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid, kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om optimale resultaten te bereiken. Vaak wordt aanbevolen om de behandelingen wekelijks te herhalen gedurende een bepaalde periode.

Gratis en vrijblijvend consult

Maak nu jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

Plan een afspraak Bekijk alle vragen

Direct regelen

Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen.

Afspraak maken Bel nu

DermaMed Skin & Laser Clinic

Bonairelaan 2,
1213 VH Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
10:00 t/m 20:00 uur
Zondag gesloten