IPL- Tight & Bright techniek

  • Zeg ‘ja’ tegen een heldere teint terwij je je hyperpigmentatie ziet verdwijnen.
  • Verwijder tekenen van rosacea omdat rode bloedvaten kleiner worden of volledig verdwijnen.
  • Maak je huid strakker door de vorming van collageen en elastine te stimuleren.
  • Verminder geleidelijk de fijne lijntjes naarmate er zich nieuw collageen onder je huid vormt.
  • Krimp poriën– Minimaliseer vergrote poriën door de productie van collageen en verstrakking van je huid.
  • Mooiere huidtoon –Verbeter de algehele textuur en toon van je huid voor een levendiger en jeugdiger uiterlijk.

Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge vitale huid. Veroudering, hormonen, bloot-stelling aan de zon en aangeboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt ge-maakt van Intense Pulsed Light (IPL) -technologie, is een minimaal invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen.

Wij adviseren 2 tot 3 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-aging plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid.

Doen behandelingen pijn?

De behandelprocedure geeft maximaal comfort in elke fase van de behandeling. De meeste patiënten melden minimaal tot geen ongemak.

De behandeltijd verschilt per individu en is afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel. Gemiddeld is de behandeltijd 20 tot 25 minuten.

Dit verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van de huidconditie, leeftijd en doelstellingen. We raden aan om je wensen met je behandelaar te bespreken. Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen nodig.

Resultaten van de behandeling variëren afhankelijk van o.a. leeftijd, de mate van blootstelling aan de zon en leefstijl. We adviseren 3 tot 5 onderhoudsbehandelingen voor een goede huidgezondheid en behoud van het resultaat.

Over het algemeen zijn resultaten zichtbaar na de eerste behandeling maar het accumulatieve effect zal pas na een paar sessies zichtbaar zijn.

Gratis en vrijblijvend consult

Maak nu jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

Plan een afspraak Bekijk alle vragen

Direct regelen

Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen.

Afspraak maken Bel nu

DermaMed Skin & Laser Clinic

Bonairelaan 2,
1213 VH Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
10:00 t/m 20:00 uur
Zondag gesloten