IPL- Pigment

Na de behandeling kan de huid rood zijn en voelt de huid nog warm aan.Ook kunt u de komende dagen donkere plekken of een korst krijgen op het behandelgebied. Dit is een normale reactie en hoort bij de IPL-behandeling.

Mocht u erg last hebben van hitte in de huid dan mag u elk uur 10 minuten koelen met een koude washand of coldpack.
  • Bij korstvorming dient u niet te krabben.
  • Na de behandeling dient u de zon, zonnebank en/of zelf bruinende crèmes te vermijdenen uw behandelde huid gedurende minimaal 4 weken na de behandeling te beschermen met een beschermingsfactor van minimaal SPF30. Is het zonnig dient u dit elke 2 uur te herhalen.
  • Minimaal48uurnadebehandelingdientusporten,saunagebruikenheetdouchen te vermijden.Voor het beste resultaat van uwpigmentbehandeling is het verstandig om altijd beschermd naar buiten te gaan met minimaal SPF30 (ook in de winter).
  • Minimaal 48 uur na de behandeling dient u irriterendeen afsluitende producten te vermijden op het behandelgebied(bijvoorbeelddeodorantenmetparfumofeen vette afsluitende crème).
  • Als u jeuk of een branderig gevoel ervaart na de behandeling is het aan te raden hier niet aan te zitten of te krabben, om korstvorming en pigmentatie te voorkomen. U mag Aloë Vera crème smeren.
Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor het behalen van goed resultaat is een serie van behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld 2 tot 3 behandelingen voor zonschade en voor melasma gemiddeld 4-5 behandelingen, met tussenpozen van 4 weken. Na 3 weken heeft u de uiteindelijke eindresultaten van de behandeling. Uw lichaam ruimt in de tussentijd de afvalstoffen op.Wanneer u twijfelt over het herstel na een behandeling dient u contact op te nemen met onze huidtherapeut.

Gratis en vrijblijvend consult

Maak nu jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

Plan een afspraak Bekijk alle vragen

Direct regelen

Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen.

Afspraak maken Bel nu

DermaMed Skin & Laser Clinic

Bonairelaan 2,
1213 VH Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
10:00 t/m 20:00 uur
Zondag gesloten