Huidanalyse

Tijdens een huidanalyse kijkt de Huidtherapeut naar het volgende:

  1. Huidtype bepalen: De huidtherapeut bepaalt het huidtype van de cliënt, zoals normaal, droog, vet, gecombineerd of gevoelig.
  2. Huidconditie: De huidtherapeut zal de de algehele conditie van de huid beoordelen zoals hydratatie, textuur en elasticiteit.
  3. Hydratatieniveau: Meting van de vochtigheidsgraad van de huid, wat essentieel is voor het bepalen van de juiste hydratatieproducten.
  4. Sebumproductie: Evaluatie van de hoeveelheid olie die door de huid wordt geproduceerd, wat helpt bij het identificeren van vette of droge huidtypes.
  5. Elasticiteit: Bepaling van de elasticiteit en stevigheid van de huid, wat indicatief is voor de huidveroudering en de noodzaak van anti-aging behandelingen.
  6. Pigmentatie: Detectie van donkere en oppervlakkige vlekken, sproeten, hyperpigmentatie, en andere pigmentafwijkingen.
  7. Poriegrootte: Inspectie van de grootte van de poriën om problemen zoals acne en mee-eters beter te begrijpen.
  8. Rimpels en fijne lijntjes: Analyse van de diepte en het aantal rimpels en fijne lijntjes, wat helpt bij het plannen van het aantal anti-aging behandelingen.
  9. UV-schade: Opsporing van de DNA-schade die veroorzaakt is door ultraviolette straling, wat helpt bij het voorkomen en behandelen van zonneschade.

Gratis en vrijblijvend consult

Maak nu jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

Plan een afspraak Bekijk alle vragen

Direct regelen

Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen.

Afspraak maken Bel nu

DermaMed Skin & Laser Clinic

Bonairelaan 2,
1213 VH Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
10:00 t/m 20:00 uur
Zondag gesloten