Chemische peeling

Een chemische peeling zorgt voor een versnelde celdeling, waardoor de huid sneller vernieuwt. Hoewel de peelings op zuren zijn gebaseerd, zijn ze toch natuurlijk van aard.
DermaMed Skin & Laser Clinic maakt gebruik van lira Clinical peelings.
Lira peelings bouwen de huid op en verbeteren de structuur, waardoor de huid sterker en frisser wordt. Ze activeren de natuurlijke werking van de huid.

Lira-peelings zijn geschikt voor iedereen. Of u nu uw huid een oppepper wilt geven of een van de onderstaande huidproblemen wilt aanpakken, een kuur met Lira-peelings kan effectief zijn.

De peelings zijn geschikt voor:

  • Acne en littekens
  • Huidveroudering en fijne lijntjes
  • Grauwe, futloze of ruwe huid
  • Grove poriën
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
lira-clinical

De oppervlakkige en middeldiepe peelings van Lira stimuleren op een veilige manier de huidcellen, wat resulteert in een versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen en een stralende huid.

Oppervlakkige peelings

Glycolzuur peeling: Stimuleert celdeling, hydrateert, herstelt zonbeschadiging, verwijdert comedonen en verbetert de teint.

Melkzuur peeling: Verheldert de huid en behandelt pigmentproblemen. Hydrateert en verbetert de teint.

Pumpkin peeling: Pompoenenzymen exfoliëren dode cellen, bieden antioxidante bescherming, stimuleren celdeling en verbeteren huidtextuur.

Salicylzuur peeling: Werkt keratolytisch en verbetert de opname van ingrediënten, geschikt voor vette en acne-gevoelige huiden.

Vita Brite peeling: Verheldert pigmentvlekken, versterkt het immuunsysteem, verstevigt de huid en is geschikt voor droge, vochtarme en zonbeschadigde huid.

Milddeldiepe peelings

Jessner peeling: Geschikt voor alle vormen van acne en pigmentproblemen, verfrist elk huidtype.

Trichloorzijn (TCA) peeling: Geschikt voor alle huidtypes, verbetert rimpels, grove poriën, acne littekens en pigmentatie.

Meestal zijn er tussen 3 en 6 behandelingen nodig voor het behalen van het gewenst resultaat. De behandelingen vinden doorgaans eens per 2-3 weken plaats. Afhankelijk van uw huidtype en huidbeeld, stellen wij een behandelplan op maat op.

Gratis en vrijblijvend consult

Maak nu jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

Plan een afspraak Bekijk alle vragen

Direct regelen

Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen.

Afspraak maken Bel nu

DermaMed Skin & Laser Clinic

Bonairelaan 2,
1213 VH Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
10:00 t/m 20:00 uur
Zondag gesloten